Díváš se do nebe a pláčeš pro hvězdu. Víš, že ji nikdy nedostaneš. A pak se jednoho večera podíváš dolů a tady je, září ti v dlani.

Recenze

Kajalová tužka na oči bílá, E style

25. ledna 2015 v 12:26
Vítejte u mé další recenze.
Tato bílá tužka na oči mi přišla v Ladyboxu, stojí 49,- a velmi mě překvapila.

Nákup na www.superstyle.sk 2

19. ledna 2015 v 17:21
Vítejte u dalšího článku. Usmívající se
Opět se budeme věnovat nákupu na www.superstyle.sk. Byla to moje 2. objednávka. O první si můžete přečíst zde.
Objednala jsem si náramek Shamballa na magnet bílý a růžový a ještě set náramků 4in1 barva green sea.

Objednávala jsem ve středu, v pátek mi to už všechno poslali a dneska v pondělí jsem si to převzala u paní pošťačky. Usmívající se

Přišlo mi to všechno v jedné obálce a každý náramek byl zvlášť zabalený v malém sáčku.

K objednávce mi přidali slevový kupón tentokrát už na slevu 15% při dalším nákupu a využívat ho můžu neustále.
Poslali mi i dárek, zelený náramek Shamballa na magnet. Udělal obrovskou radost. Usmívající se

Maska pro barvené vlasy s mandlemi a jahodami Nature Secrets

15. ledna 2015 v 9:00
A máme tady další recenzi. Tentokrát bude na masku na vlasy od Oriflamu kód 30360.

Balení je plastový 150 ml kelímek. Lehce se nanáší, prstami si můžete nabrat množství jaké potřebujete.

Loupačka brambor Professor LB-800

6. ledna 2015 v 11:47
Tato recenze bude spíše pro starší dámy, které se o tento přístroj zajímají a rády by si ho pořídily.

Loupačka se skládá ze čtyř částí.

Palette - Permanent natural colors creme 300

16. listopadu 2014 v 9:00
V Tetě jsem tuhle barvu od Palette odstín 300 světle plavý koupila v akci za cca 65,-. Vzala jsem si rovnou dvě, protože mám dlouhé vlasy. Před barvením jsem si dva dny nemyla vlasy, aby výsledek byl co nejlepší.
Balení obsahuje vyvijecí emulzi, barvící krém, pečující balzám a rukavice. Vše jsem udělala podle přiloženého návodu. Usmívající se

Lak na nehty se zpevňovačem Gabriella Salvete

13. listopadu 2014 v 9:00
Nádherný růžový lak se třpytkama.
Obsahuje zpevňovač a nehty hezky zpevní.
Nanesla jsem jednu vrstvu a lak byl průhledný, ale pěkný.
Já mám raději více vrstev, tak doporučuji dávat dvě vrstvy, kdy se lak hezky zabarví do růžova.
Na nehtách mi vydržel celé 3 dny. 4. den už se začal odlupovat. Samozřejmě jsem nedrhla hrnce ani nevytrhávala plevel na zahrádce. Smějící se Myslím ale, že je to skvělá výdrž. Neměla jsem podkladový ani krycí lak.
Po otevření pronikavě smrděl lakem, přišlo mi, že více než jiné laky.
Po nanesení trošku dýl schnul.

Lilien provital regenerační odlakovač tea tree oil

10. listopadu 2014 v 9:00
Jako další recenzi jsem si pro vás připravila mnou osobně vyzkoušený regenerační odlakovač Lilien provital s tea tree oil.
Je se zvláčňujícími oleji a vitamíny. Jemně odstraňuje lak a je vhodný i pro umělé nehty.
Pokožku kolem nehtů mi nevysušil a nehty nejsou vůbec mastné. Navíc příjemně "voní" po tea tree oil. Usmívající se Nemá typický smrad odlakovače.

+ nesmrdí
+ velmi dobře se s ním odlakuje
+ vhodný i na umělé nehty
+ nevysušuje pokožku

- žádné jsem nenašla

Odlakovač velmi doporučuji. Balení je trošku větší 200ml a není vůbec drahý. Našla jsem ho nejlevněji za 38,-.

Baby lips hydrate - Maybelline

29. října 2014 v 9:00
Vítejte u mé recenze na téma Baby lips.
Všude se o nich píše a já prostě neodolala a musela si ho koupit. Byl i na mém narozeninovém wishlistu a jeden z řady už mám doma.

Nejvíce mě zaujalo balení, má prostě styl. Ano je obyčejné, ale barva obal skvěle oživí. Je plastový a vršek je průhledný na zacvaknutí s růžovým nádpisem Baby lips.
























Ebelin - bezacetonový odlakovač s vůní mandlí

24. října 2014 v 7:24
Ahojte, dneska bych se ráda věnovala odlakovači na nehty. Vyzkoušela jsem už toho opravdu dost, ale nejvíce se mi zalíbil odlakovač Ebelin, dostupný pouze v síti DM drogerie.

Skvěle odlakuje lak se třpytkama i tmavý lak. Jediné, co jsem nevyzkoušela je pískový lak.
Nehty po použití nemám vysušené a odlakovač je bez acetonu. Je vhodný i na citlivé nehty.
Na obalu píšou, že je s vůní mandlí, ale po otevření raději nečichejte, protože vůně má do mandlí daleko. Smějící se Smrdí klasicky jako každý odlakovač.


+ cena
+ bez acetonu
+ skvěle odlakuje

- vůně

Odlakovač mám už dlouho a kdybych měla zvážit, zda si odlakovač koupím i příště, tak určitě ano. Usmívající se

Jaký odlakovač používáte vy? Jste s ním spokojené?

Lak proti lámáni nehtů - Rimmel nail rescue

10. října 2014 v 15:56
Tento zpevňovací lak na nehty je něco jako 14-ti denní kůra, kdy každý den přidáváte jednu vrstvu. Já moc silné nehty nemám, ale stačí mi nanést jen jednu vrstvu a nehty jsou viditelně silnější. Nelámou se ani netřepí, prostě paráda. Usmívající se
Obal je klasický a lak je světle růžové průhledné barvy.

+ nehty jsou lesklejší a pevnější
+ netřepí se ani nelámou

- žádne jsem nenašla

Jahodový šampon s mandlovým olejem od Oriflamu

1. října 2014 v 15:02
Koupila jsem si maxi balení 400ml. Obal je průhledný na zacvaknutí. Šampon je určený pro barvené vlasy. Při nanášení hezky napěnil a krásně voněl. Na druhý den už jsem ho skoro ani necítila. Ale vlasy jsem měla hezky umyté a vydržely nemastné i na druhý den. Většinou si musím vlasy umývat denně, ale s tímto šamponem můžu i co druhý den. Jsem s ním velmi spokojená Usmívající se

Lak na nehty Giordani gold Lacque brilliance

27. září 2014 v 9:02
Jako další k recenzi jsem si vybrala tento pěkný lak na nehty, který jsem dostala od mamky. Odstín je Satin rose 30413.

 
 

Reklama